sponsoren

BS De Triangel
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > hoofdpagina

Laatste informatie 3e editie

3e editie Avond4daagse Gulpen-Wittem

Het is bijna zover, de start van de 3e avond4daagse Gulpen-Wittem komt er aan!

Dinsdag 21 mei vanaf 17:00 is het startbureau geopend en kunnen de startkaarten afgehaald worden op het schoolplein.
Om 18:00 opent onze burgemeester het evenement en starten de 240 kinderen met wandelen.
Ouders en begeleiders lopen uiteraard ook gezellig mee.
 
Het startbureau is dagelijks geopend van 17:00-18:00.
Alleen op dinsdag 21 mei kan er nog ingeschreven worden voor deze editie van de avond4daagse.
Kosten zijn 5 euro per kind (incl. medaille). Volwassenen lopen gratis als begeleider mee. Indien zij ook een medaille willen ontvangen, dienen zij zich wel in te schrijven.
 
Starttijd korte route (4,5 km) is dagelijks tussen 18:00-18:30. Kinderen lopen onder begeleiding van eigen ouders/verzorgers.
Starttijd lange route (9 km) is dagelijks om 18:00, behalve vrijdag dan is het 17:30!! Deze groep loopt gezamelijk onder begeleiding van wandelbegeleiders. Deze route wordt niet gemarkeerd.
 
De routes zijn dagelijks in te zien bij het startbureau.
 
Op vrijdag sluiten we dit evenement af met een Blarenbal, waar de harmonie de wandelaars tijdens de laatste meters naar toe zal begeleiden. Bij 'de Kikker' krijgen de wandelaars een gladiool en lopen ze, via de Markt, samen naar de Kindercirkel. Alle inwoners van Gulpen zijn uitgenodigd om de wandelaars langs deze route toe te juichen.
 
DJ Yannick zorgt voor de muziekale omlijsting, Gio Gelato voor een ijsje en natuurlijk ontbreekt de tombola met vele prijzen niet. De kinderen kunnen zich vermaken met reuze Jenga, het springkussen en een heuse photobooth! Uiteraard zorgen wij voor een drankbuffet, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Harmonie St. Petrus.
Wij maken er een gezellig feestje van!